OLFA Distributor

Една привидно несериозна идея дава началото на продукт, който много бързо става част от ежедневието ни. Вече над половин век OLFA ® са иноватори и лидери в дизайна, разработката и производството на макетни ножове и остриета за битови и индустриални нужди.

OLFA ® революция

OLFA ® – в превод от японски – чупя/огъвам острие, е основана през далечната 1956 г. от Йошио Окада в град Осака, Япония.

Той бил силно впечатлен от това с каква лекота се отчупват шоколадовите блокчета. Това му дало идея за основата на макетния нож, как лесно и безпроблемно да се отчупва старото острие, което да  бъде заменяно с напълно ново.

Така компанията започва да произвежда първите макетни ножчета със стоманен корпус (1956), които моментално се наложили на пазара. Не се минало много време преди да патентоват още едно изобретение – първия ротационния нож (1979). Това поставя само началото на редица нови и иновативни продукти.

Yoshio Okada - основател на OLFA
First OLFA Snap-Off Blade Knife - първия макетен нож

Първият макетен нож (1956)

First OLFA Rotary Knife - първият ротационен нож

Първият ротационен нож (1976)

OLFA® Дистрибутор

В Партнърс ООД ще откриете продуктите на японската компания OLFA ®. Предлагаме редица инструменти и аксесоари като, макетни ножове за различни приложения, ротационни ножове, остриета, подложки за рязане, линии за измерване и много други.

OLFA - the originator since 1956 - иноватори и лидери

Поръчай онлайн продуктите на OLFA

Партнърс ООД поддържа широка гама от продукти на OLFA за изрязване на всякакъв вид материал – алуминий, дърво, пластмаса, найлон, фолио и много други.