Общи условия за ползване на partners-ltd.com

Моля, прочетете внимателно общите условия, посочени по-долу, преди да поръчате продукти от този уеб сайт.
 1. Уеб сайтът partners-ltd.com е интернет магазин, собственост на фирма Партнърс ООД. Той предоставя информация и възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продукти, предлагани от Партнърс ООД.
 2. Настоящият документ съдържа Общите условия и урежда отношенията между Партнърс ООД (наричан по-долу partners-ltd.com) и потребителите на електонни услуги, намиращи се на домейн partners-ltd.com.
 3. Използването на всички хипер-връзки и/или заплащането на предлаганите от страниците на partners-ltd.com продукти, Ви превръща в потребител, което означава, че приемате и се задължавате да спазвате общите условия. Тези условия обвързват всички потребители.
 4. Партнърс ООД си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.

Регистрация

Регистрацията в partners-ltd.com включва e-mail адрес и парола. След успешна регистрация, при всяка поръчка може да променяте данните за доставка – адрес, телефон, получател и т.н.

Заявка за закупуване на продукти може да бъде направена без регистрация в системата. Преди да бъде изпратена поръчката към нас, има стъпка, в която трябва да бъдат коректно попълнени данните за доставка.

Партнърс ООД НЯМА да изпълни Вашата заявка, когато предоставените данни не са достоверни.

Защита на личните данни 

Partners-ltd.com се задължава да защитава предоставената при регистрацията в сайта информация от всеки потребител. Личните данни на потребителите няма да бъдат предоставяни на трети страни, освен на куриерската фирма. Тяхната достоверност се проверява, за да може поръчката Ви да бъде приключена коректно.

Авторски права

Партнърс ООД Ви дава право да разглеждате всички материали – изображения, текстове и всякаква информация от страниците на partners-ltd.com, само за лична употреба – при условие, че не се ползват с търговска цел и се спазват всички авторски права. Публикуваното на този сайт съдържание е собственост (освен ако изрично не е упоменато друго) на онлайн магазин partners-ltd.com и се ползва със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквото и да е съдържание от този сайт без изрично разрешение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

Права и задължения, съгласно ЗЕТ и ЗЗП

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП partners-ltd.com е длъжен да предостави на потребителите си непрекъснат достъп до следната информация:

 1. Име и адрес на фирмата – Партнърс ООД, гр. Пловдив, ул. Орловец 7А тел. за връзка 0896 698 329, e-mail адрес [email protected]
 2. Основните характеристики и информация за всеки продукт са подробно описани на отделна страница за представяне
 3. Органът, който осъществява контрол върху дейността на онлайн магазин partners-ltd.com е Комисията за защита на потребителите.
 4. Стойността на разходите за доставка НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цените на продуктите.
 5.  Няма допълнителни такси при използването на предоставените средства за комуникация с нас.
 6.  Предлагаме доставка с наложен платеж или след получаване на банков превод.
 7. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Коментари и оценяване

Публикуването на коментари за продуктите означава, че потребителят е съгласен с Общите условия за ползване на partners-ltd.com. Не носим отговорност за достовертността на мненията, публикувани от потребителите. Право да пишат коментари имат всички потребители на сайта, след реигстрация или въвеждане на валиден имейл и име.

Ще бъдат публикувани мнения, които са свързани единствено с продуктите, съдържащи се на сайта.
Няма да се публикуват и ще се премахват от сайта всички коментари, които представляват:

 • търговска реклама
 • нецензурирани изрази
 • обиди на етническа, сексуална или свързана с вероизповедание основа
 • порнографско съдържание
 • лични данни
 • URL връзки и препращания към други страници

Ние сме радетели за използването на български език в интернет, така, че писането на кирилица в коментарите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Partners-ltd.com си запазва правото да прави корекции на правописни грешки в изказаните от потребителите мнения, без да променя съдържанието на коментара.
Продуктите на сайта partners-ltd.com могат да бъдат оценявани по скала от 1 до 5 в секция Ревюта на всеки продукт.

Рекламации

Законът за защита на потребителите дава право на потребителя да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им, без да плаща неустойка, при условие че не е нарушена цялостта на опаковката и е запазен добрият търговски вид на стоката, спазвайки условията по чл.55 от ЗЗП.

Ако потребителят реши да върне стоката, без ясна причина, куриерската услуга за транспорта до нас ще бъде за негова сметка.
Всички права на потребителя, цитирани в ЗЗП важат и в интернет магазин partners-ltd.com.

При получаване на пратката, задължително проверете съдържанието на пакета за нарушаване на вида на опаковката и съответствие на продукта със заявката.

В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.