без ДДС
SloanLED 24VDC Power Supply 100L1 – захранващ драйвер 100W

SloanLED 24VDC Power Supply 100L1D – димируем захранващ драйвер 100W

SloanLED 24VDC Power Supply 100L1D, 100W е димируем захранващ драйвер, проектиран специално за индустрията за външна реклама и в частност осветяването на табели. Съдържа иновативна технология, която ускорява монтажа и гарантира надеждна работа при сурови приложения на открито.

SloanLED 24VDC Power Supply 100L1 – захранващ драйвер 100W

SloanLED 24VDC Power Supply 100L1 – захранващ драйвер 100W

SloanLED 24VDC Power Supply 100L1, 100W е захранващ драйвер, проектиран специално за индустрията за външна реклама и в частност осветяването на табели. Съдържа иновативна технология, която ускорява монтажа и гарантира надеждна работа при сурови приложения на открито.

SloanLED 24S2D Power Supplies 24 V, 100W

SloanLED 24S2D Power Supplies 24 V – захранващ драйвер 100W

SloanLED 24S2D Power Supplies 24 V е захранващо устройство 100W с клас на защита IP54. Проектирано е да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране.

Sloanled Quantum Power Supplies (12 & 24 VDC) - захранващ драйвер

SloanLED Quantum Power Supplies 24 V – захранващ драйвер 150W

SloanLED Quantum Power Supplies 24 V 150W е захранващо устройство с клас на защита IP68, проектирано да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране.

Sloanled Quantum Power Supplies (12 & 24 VDC) - захранващ драйвер

SloanLED Quantum Power Supplies 24 V – захранващ драйвер 100W

SloanLED Quantum Power Supplies 24 V 100W е захранващо устройство с клас на защита IP68, проектирано да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране.

Sloanled Quantum Power Supplies (12 & 24 VDC) - захранващ драйвер

SloanLED Quantum Power Supplies 24 V – захранващ драйвер 60W

SloanLED Quantum Power Supplies 24 V 60W е захранващо устройство с клас на защита IP68, проектирано да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране.

Sloanled Quantum Power Supplies (12 & 24 VDC) - захранващ драйвер

SloanLED Quantum Power Supplies 24 V – захранващ драйвер 30W

SloanLED Quantum Power Supplies 24 V 30W е захранващо устройство с клас на защита IP68, проектирано да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране

Sloanled Quantum Power Supplies (12 & 24 VDC) - захранващ драйвер

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V – захранващ драйвер 150W

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V 150W е захранващо устройство с клас на защита IP68, проектирано да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране.

Sloanled Quantum Power Supplies (12 & 24 VDC) - захранващ драйвер

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V – захранващ драйвер 60W

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V 60W е захранващо устройство с клас на защита IP68, проектирано да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране.

Sloanled Quantum Power Supplies (12 & 24 VDC) - захранващ драйвер

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V – захранващ драйвер 30W

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V 30W е захранващо устройство с клас на защита IP68, проектирано да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране

3M Exterior Aircraft Graphic Film A7706, Perforated – Перфо фолио за самолети

3M Exterior Aircraft Graphic Film A7706, Perforated – Перфо фолио за самолети

Перфорирано каст фолио с перманентно лепило. Продуктът е подходящ за всички видове въздушни летателни апарати. Предназначено за екстериорно облепяне. Неговата подобрена устойчивост и здравина гарантират лесно и безпроблемно премахване.

3M 8550M Envision Wrap Overlaminate - ламинат, мат

3M 8550M Envision Wrap Overlaminate – ламинат, мат

Самозалепващо, прозрачно, мат фолио (ламинат), което не е PVC, подходящо за повърхности със сложни 3D кривини. За дългосрочни приложения на отрито и закрито: цялостно облепяне на автомобили, плавателни съдове прозорци, стени с грапавини, прозорци, витрини и др.

—     22.85 лв.

3M Safety and Security Window Film, Privacy Series – защита от наблюдение

3M Safety and Security Window Film – Privacy Series е предназначен за използване на вътрешната повърхност на прозорците. Фолиото осигурява неприкосновеност на личния живот и добро предаване на светлина, което го прави идеално за офис сгради, където поверителността е от съществено значение, но се изисква добра светлина.

3M Blackboard PS 008AR – фолио черна дъска

3M Blackboard PS 008AR – фолио черна дъска

3M Blackboard PS 008AR е висококачествено архитектурно фолио, което Ви дава възможност да превърнете всяка стена, която пожелаете в черна дъска. Изключително гъвкаво, иновативната технология на фолиото е подходящо за облепяне на офиси, университети, училища, детски градини, магазини и търговски центрове.

3M Edge Sealing Tape 3695A - лента против корозия

3M Edge Sealing Tape 3695A – лента против корозия на метализирано фолио за стъкла

3M Edge Sealing Tape 3695A предотвратява появяването на корозия при метализираните фолиа за стъкла. С лентата се работи бързо и лесно. Удобна алтернатива на силиконовите уплътнители.

Дължина на ролката: 50м
Широчина на ролката: 10мм

3M Ultra PR 70 – Safety & Security Window Film – Ultra Prestige

3M Ultra PR 70 – Safety & Security Window Film Ultra Prestige – слънцезащитно фолио, което предпазва стъклото от счупване

3M Ultra PR 70 – Safety & Security Window Film е неметализирано покритие за стъкла, което е създадено от 28 микрослоя прозрачно, устойчиво на разкъсване фолио. То предлага всички предимства на слънцезащитното фолио и също така осигурява безопасност и сигурност.

—     199.67 лв.
3M All Season ASA35 – Енергоспестяващо фолио за прозорци

3M All Season ASA35 – Енергоспестяващо фолио за прозорци

3M All Season ASA35 спестява енергия и подобрява комфорта през студените зимни месеци, както и през разгара на лятото. Метализирана технология отразява слънчевите лъчи, като същевременно не възпрепятства ясната гледка. Продуктът е за вътрешна употреба и спомага изолацията на помещението.

—     63.27 лв.
Ultra Night Vision S25 Window Film

3M Safety & Security Film ULTRA Night Vision S25 – слънцезащитно фолио за вътрешен монтаж

3M Safety & Security Film Ultra Night Vision S25 е комбинация от слънцезащитен и защитен ламинат. Осигурява намаляване на проникването на вредни UV лъчи. Със своята ниска вътрешна и външна отразяваща способност той е идеално подходящ за райони, където е важно ясното гледане през нощта.

—     155.17 лв.
3M Thinsulate CC75 – Climate Control Window Film - фолио за регулиране на вътрешния климат

3M Thinsulate CC75 – Climate Control Window Film – Енергоспестяващо фолио за прозорци

3M Thinsulate Window Film помага да се запази топлината във Вашия дом или офис през зимата, и да се отхвърли топлината през лятото. Продуктът осигурява повишена ефективност на изолацията, и е много по-евтино от подмяната на цялото стъкло, а резултатите са съпоставими. Подобрява устойчивостта, комфорта и осигурява защита от избледняване на мебелите, като същевременно остава практически невидим, с неутрален външен вид.

3M Sun Control Window Film Neutral N70 Exterior - слънцезащитно фолио за външен монтаж

3M Sun Control Window Film Neutral N70 Exterior – слънцезащитно фолио за външен монтаж

Фолиото за стъкла 3M Sun Control Window Film Neutral Series намалява чувствително количеството вредни UV лъчи, които причиняват избледняване на мебелите, спомагайки за удължаване на техния живот. Помага за намаляване на отблясъците и дискомфорта в очите. Меките нюанси придават на това фолио привлекателен външен вид, което го прави идеален както за жилищни, така и за търговски условия.

3M Sun Control Window Film Neutral N35 Exterior - слънцезащитно фолио за външен монтаж

3M Sun Control Window Film Neutral N35 Exterior – слънцезащитно фолио за външен монтаж

Фолиото за стъкла 3M Sun Control Window Film Neutral Series блокира значително количеството вредни UV лъчи, които причиняват избледняване на мебелите, спомагайки за удължаване на техния живот. Помага за намаляване на отблясъците и дискомфорта в очите. Меките нюанси придават на това фолио привлекателен външен вид, което го прави идеален както за жилищни, така и за търговски условия.

—     53.35 лв.
3M Graffiti Remover System - препарат за премахване на графити

3M Graffiti Remover System – Препарат за почистване на графити

3M Graffiti Remover System е неутрална, почти безцветна течност, която не съдържа ароматни въглеводороди. Продуктът е проектиран да премахва най-често срещаните видове графити върху: керамика, тухла, мазилка, стъкло, бетон, камък и метал.

3M Wrap Overlaminate 8900 - прозрачен ламинат, карбон

3M Wrap Overlaminate 8900 – прозрачен карбон, ламинат

3M Wrap Overlaminate 8900 е безцветен ПВЦ каст ламинат с 3D текстура на карбон. Съдържа прозрачно, чувствително на натиск, перманентно лепило, като залепва отлично върху цветно или печатно фолио. Продуктът успешно пресъздава визията на истински карбон. Подходящ за външна и вътрешна употреба.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
90.30 лв. / м2 83.90 лв. / м2
Инструмент за премахване на мехурчета с въздух при облепяне на фолио

3M Replacement Points for Air Release Tool 392-X – Накрайник за премахване на балончета с въздух

3M Replacement Points for Air Release Tool 392-X е накрайник, специално проектиран за премахване на мехурчета с въздух. С този продукт имате възможност да подмените накрайника на инструмента при евентуална повреда или счупване.

3M Air Release Tool 391-X - Инструмент за премахване на мехурчета с въздух

3M Air Release Tool 391-X – Инструмент за премахване на мехурчета с въздух

3M Air Release Tool 391-X е специално проектиран уред с форма на писалка за премахване на мехурчета с въздух. Такъв тип несъвършенства се случват много често при апликацията на фолио. Уредът е проектиран специално за работа с накрайници 3M Air Release Tool 392-X.

3M 2080 Wrap Film Series G16 Light Green - светло зелен, гланц

3M 2080 Wrap Film Series G16 – светлозелен, гланц

През последните години ярките неонови цветове са се превърнали в тенденция. Те се бързо станаха абсолютен хит и сега са в цветната палитра 3M 2080 Wrap Film. G16 е светлозелен цвят – гланц, който със сигурност ще накара всички да се взират във Вас.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
53.56лв. / м2 48.68лв. / м2

3M 2080 Wrap Film Series G10 – бял, гланц

Белият цвят от години се свързва с лукс и качество, но това бяло гланцирано фолио има още купища предимства. Най-новото, което ще Ви представим е допълнителния защитен слой (напълно прозрачен) при всички гланцови цветове, който предпазва повърхността от надраскване по време на апликиране.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series SP240 цвят ванилия, сатен

3M 2080 Car Wrap Series SP240 цвят ванилия, сатен

3M 2080 Car Wrap Series представят фолио за облепяне на автомобили в цвят ванилия със сатенен ефект. Топъл цвят, върху който слънчевите лъчи създават невероятни сатенени отблясъци. Бъдете в крак с модата и си подарете мечтаната автомобилна промяна.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2

3M 2080 Car Wrap Series SP242 черен цвят с блясък, сатен

3M 2080 Car Wrap Series Ви представя този възхитителен черен цвят със златни блестящи частици. Към луксозната визия на автомобилното фолио е добавен и сатенен ефект. Насладете се на качеството и красотата, които серията 2080 Ви предоставя.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2

3M 2080 Car Wrap Series SP273 наситено червен, сатен

3M 2080 Car Wrap Series Ви представят този наситено червен цвят под име „Vampire Red“. Име, което говори достатъчно за себе си. Насладете се на неповторимия сатенен вид и си подарете доза лукс.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series SP10 перлено бял, сатен

3M 2080 Car Wrap Series SP10 перлено бял, сатен

Перлен ефект, който ще преобрази до неузнаваемост всеки автомобил. Стилно и елегантно, с това фолио за облепяне на автомобили със сигурност ще направите впечатление.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series M271 преливащо сив, сатен

3M 2080 Car Wrap Series M271 преливащо сив, сатен

Удивително отличаващ се от всичко, което сте виждали на пазара, този цвят ще превърне автомобила Ви в забележителност. Сатененият ефект също допринася за забележителната визия на автомобилното фолио. Възползвайте се от неограничените възможности на серия 3M 2080 Car Wrap.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series M22 - черен, мат

3M 2080 Car Wrap Series M22 – черен, мат

Класически черен цвят с подобрен и дълбок матов ефект. За любителите на тъмните цветове, серията 3M 2080 Car Wrap представя няколко вида черно матово фолио за облепяне на автомобили. Изборът е във Вашите ръце.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series M13 червен, мат

3M 2080 Car Wrap Series M13 червен, мат

Ярък, наситен червен цвят с елегантен матов ефект. Какво е нужно повече за една огнена автомобилна визия? Бъдете различни, бъдете себе си. Създайте мечтаната промяна в своя автомобил с 3M 2080 Car Wrap Series. В богатата палитра има по нещо необикновено за всеки.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series M27 - индиго, мат

3M 2080 Car Wrap Series M27 – индиго, мат

3M 2080 Car Wrap в цвят индиго магнетично прелива сини и лилави нюанси в себе си. Автомобилно фолио, което не само, че няма да Ви омръзне, но и ще Ви вдъхновява всеки път щом погледнете колата си.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080-S12 Satin Black - черен сатен

3M 2080 Car Wrap Series S12 – черен, сатен

Стилно и предизвикващо, това автомобилно фолио би се харесало на всеки любител на тъмните цветове. Сатененият ефект го прави още по-привлекателно и със сигурност би предизвикало доза любопитство. Изразете себе си с 3M 2080 Car Wrap Series.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series S10 - бял, сатен

3M 2080 Car Wrap Series S10 – бял, сатен

Ефирен и привлекателен, този бял цвят със сатенен ефект ще преобърне представите Ви за автомобилно фолио. Позволете на 3M 2080 Car Wrap Series да Ви покажат колко бързо и лесно може да вдъхнете нов живот и различна визия на своя автомобил. Не спирайте да експериментирате, богатата цветова палитра би задоволила и най-взискателните вкусове!

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series S261 - тъмносив, сатен

3M 2080 Car Wrap Series S261 – тъмносив, сатен

3M 2080 Car Wrap Series – автомобилното фолио за облепяне в тъмносив сатенен цвят Ви дава невероятната възможност да разнообразите визията на автомобила си. Елегантен, фин и с неповторим сатенен ефект, този цвят ще Ви помогне да съберете погледите на всички.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2

 

3M 2080 Car Wrap Series M26 тъмнозелен, мат

3M 2080 Car Wrap Series M26 тъмнозелен, мат

Тъмнозелено войнишко зелено, което ще придаде една тайнствена мистериозност на Вашия автомобил. Напълно матово, фолиото от серия 3M 2080 Car Wrap Series няма да Ви разочарова.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series S51 сив, сатен

3M 2080 Car Wrap Series S51 сив, сатен

Стилен и същевременно предизвикващ любопитство, този цвят би паснал идеално на всеки автомобил. Не спирайте на експериментирате. С богатата палитра на 3M 2080 Car Wrap Series, имате неограничени възможности за тунинг.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series S57 тюркоазен цвят, сатен

3M 2080 Car Wrap Series S57 тюркоазен цвят, сатен

3M 2080 Car Wrap Series Ви предлагат неустоимата възможност да превърнете своя автомобил в истинско бижу. Това автомобилно фолио в тюркоазен цвят не само, че няма да Ви омръзне, но и ще прелива цветовете си под слънчевите лъчи. Сатененият ефект е луксозна добавка към вече създалата се невероятна автомобилна визия.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series M54 оранжев, мат

3M 2080 Car Wrap Series M54 оранжев, мат

3M 2080 Car Wrap Series представят на Вашето внимание този светъл и топъл цвят. Автомобилното фолио е с изящен матов ефект и е една рязка промяна, която може да подарите на своя автомобил.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
53.56лв. / м2 48.68лв. / м2
3M 2080-M12 - черен мат

3M 2080 Car Wrap Series M12 черен, мат

3M 2080 Car Wrap в цвят черен мат се преобърне представите Ви както за автомобилно фолио, така и за мат ефект. Стилно и различаващо се, това фолио би откроило всеки автомобил от останалите. Изразете себе си и привлечете всички погледи.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series S196 - светлозелен, сатен

3M 2080 Car Wrap Series S196 – Зелен, сатен

Този светъл и свеж цвят може изцяло да промени визията на Вашия автомобил. Но не само цветът е красив, към него има добавен и сатенен ефект, който би удовлетворил и най-взискателните вкусове.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080-G53 - червен гланц

3M 2080 Car Wrap Series G53 – червен, гланц

Дързък, смел и впечатляващ, този червен цвят би паснал на абсолютно всеки автомобил. 3M 2080 Car Wrap Series Ви дава страхотната възможност да се откроите от останалите. Подарете си лукс и качество.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94лв. / м2 51.76лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series G272 - тъмносин, гланц

3M 2080 Car Wrap Series GP272 – тъмносин металик, гланц

Забележително блестящ цвят. Това фолио не случайно е наречено среднощно синьо, тъмният му наситен цвят напомня на небето вечер. Позволете блясъкът на 3M Car Wrap Series – Midnight blue да се превърне във Ваш запазен знак.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series G13 - огнено червено, гланц

3M 2080 Car Wrap Series G13 – огнено червено, гланц

Впечатляващо наситен и пигментиран цвят. Огненото червено на 3M 2080 Car Wrap Series ще вдъхне нов живот на Вашия автомобил. Не отлагайте да сбъднете и най-смелите си тунинг мечти.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series M217 - син матов металик

3M 2080 Car Wrap Series M217 – син матов металик

Неотразим син металически цвят с матов ефект. Феерично и запомнящо се, това фолио не случайно е на корицата на 3M 2080 Car Wrap Series каталога. Подарете на Вашия автомобил нова и привлекателна визия.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series M21 - сребърен мат

3M 2080 Car Wrap Series M21 – сребърен мат

Онзи, който твърди, че сивото е скучно, не е виждал 3M 2080 Car Wrap M21 в сребърен цвят с матов ефект. Подходящо за любителите на перфекционизма и класическото, стилно и впечатляващо сиво.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series G83 - тъмно червено

3M 2080 Car Wrap Series G83 – тъмно червено

За любителите на непокорните и дръзки цветове, 3M 2080 Car Wrap Series предлагат това наситено червено, което ще Ви върне удоволствието от шофирането. Имате невероятната възможност да превърнете колата си в изкуство!

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Car Wrap Series M10 Matte White - бял мат

3M 2080 Car Wrap Series M10 Matte White – бял мат

От край време белият цвят се свързва с лукс. Като прибавим и матов ефект, получава се комбинация, която би накарала всеки да се спре.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Wrap Film Series SP280 – Хамелеонова перла, гланц

3M 2080 Wrap Film Series G280 – Хамелеонова перла, гланц

Ефектно фолио с отблясъци, което ще Ви накара да се взирате в своя автомобил с възхищение. Елегантен и луксозен, този цвят е истинската перла от съкровищницата на 3M 2080 Car Wrap Series.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
92.24 лв. / м2 83.87 лв. / м2

 

3M 2080 Wrap Film Series G54 - Наситено оранжево, гланц

3M 2080 Wrap Film Series G54 – Наситено оранжево, гланц

Наситено оранжев цвят, който ще Ви открои на пътя. Цветовете от серия 3M Car Wrap 2080 са чисти и пигментирани. Безкомпромисното качество се разпознава отдалеч, позволете му да бъде Ваша визитна картичка.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Wrap Film Series G55 - наситено жълто, гланц

3M 2080 Wrap Film Series G55 – наситено жълто, гланц

Lucid Yellow – ярко, наситено и пигментирано жълто. Този цвят фолио за автомобили е част от изненадите на серия 3M 2080. Буди любопитство и възхищение. Малко автомобили на пътя могат спечелят вниманието на околните с необикновената визия, която това фолио ще Ви даде.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
GDI Little Foot GT044 – Червена шпатула за монтаж на фолио

GDI Little Foot GT044 – Червена шпатула за монтаж на фолио

GDI Little Foot GT044  е твърда шпатула, създадена за монтаж на фолио за стъкла, при облепяне с автомобилно фолио и апликиране на фолио с дигитална графика. Предпазва повърхността от драскотини и е подходяща за употреба дори в много тесни пространства.

3M 2080 Wrap Film Series GP240 Gloss - блестящ бял цвят, гланц

3M 2080 Wrap Film Series GP240 Gloss – блестящ бял цвят, гланц

Елегантна и луксозна визия, която ще накара всеки да се обърне след Вас. Освен това, 3M 2080 Car Wrap има купища предимства, едно от тях е допълнителния напълно прозрачен защитен слой, при всички гланцови цветове. Той предпазва повърхността от надраскване по време на апликиране.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Wrap Film Series G79 Gloss Light Ivory- светло бежов, гланц

3M 2080 Wrap Film Series G79 Gloss Light Ivory- светлобежов, гланц

Напоследък бежовите нюанси са на мода. По този повод американската компания 3M зарадваха почитателите на „nude“ цветовете с това светлобежово фолио за автомобили. Елегантно и фино, то носи усещане за лукс и качество. 3M 2080 Car Wrap има купища предимства, едно от тях е допълнителния напълно прозрачен защитен слой, при всички гланцови цветове. Той предпазва повърхността от надраскване по време на апликиране.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2

3M 2080 Wrap Film Series G25 Gloss Sunflower – жълт, гланц

Наситено, ярко и изпълнено с живот, това фолио в цвят Sunflower е всичко онова, от което имате нужда, за да бъдете различни. 3M 2080 Car Wrap има купища предимства. Най-новото, което ще Ви представим е допълнителния защитен слой (напълно прозрачен) при всички гланцови цветове, който предпазва повърхността от надраскване по време на апликиране.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Wrap Film Series G103 Hot Pink - наситено розово, гланц

3M 2080 Wrap Film Series G103 Hot Pink – наситено розово, гланц

Цвят, който се забелязва отдалеч. Освен „гореща“ визия, 3M 2080 Car Wrap има купища предимства. Най-новото, което ще Ви представим е допълнителния защитен слой (напълно прозрачен) при всички гланцови цветове, който предпазва повърхността от надраскване по време на апликиране.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M 2080 Wrap Film Series G15 Bright Yellow - светло жълт, гланц

3M 2080 Wrap Film Series G15 Bright Yellow – светложълт, гланц

Не е тайна за никого, че серията 3M 2080 предлага на тунинг ентусиастите най-наситените и чисти цветове на пазара. 3M 2080 Wrap Film Series G15 – е яркожълт цвят, който ще пробуди любопитство и интерес към Вас и Вашия автомобил.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
56.94 лв. / м2 51.76 лв. / м2
3M Scotchlite Reflective Material 5807 е светлоотразително фолио, предназначено за подобряване на видимостта при слабо осветяване и вечерни условия.

3M Scotchlite Reflective Material 5807 Silver – светлоотразително текстилно фолио

3M Scotchlite Reflective Material 5807 – Сребърно светлоотразително фолио, отразяващо ярко светлина, също и тази от фаровете на автомобили. Това го прави подходящо за използване от спешни медицински екипи, мотоциклетисти, спортисти и апликация върху всякакъв вид защитни облекла, спортни и ежедневни дрехи. Продуктът е водоустойчив и отговаря на стандартите за производителност ANSI / ISEA 107, CSA Z96 и EN 471.

SloanLED Bright Line - за осветяване на плитки, едностранни табели

SloanLED BrightLINE – бели дълги LED платки за осветяване на плитки (до 3см), едностранни табели

SloanLED BrightLINE е продукт, проектиран за осветяване на табели с винилно лице или плат. SloanLED модулите от тази серия осигуряват ярко, равномерно осветление и бърз, лесен монтаж в плитки, едностранни табели. Изключителна ефективност, надминаваща очакванията, използвайки до 20% по-малко мощност от обикновените ленти. Значително съкращава времето и производствените разходи за монтаж.

Продава се в комплект кратен на 6бр.
Покрива площ 2,7м на табела с дълбочина до 6см.

5 години гаранция за LED модули

SloanLED VL4 white – бели LED модули

SloanLED VL4 White 6500K (2 Lens/ 2 LED) – бели LED модули

VL4 е ново поколение решение за ежедневно LED осветяване. Бели светодиодни модули, специализирани за обемни букви с насочено напред осветяване. Осигуряват ярко и равномерно разпръсване на светлината. Eфикасност и живот над 54 000(L70) часа и с ъгъл на светене 160°.

180 градуса на светене, 10 години

 

SloanLED VL4 white – бели LED модули

SloanLED VL4 White 7200K (2 Lens/ 2 LED) – бели LED модули

SloanLED VL4 White 7200K (2 Lens/ 2 LED) – бели LED модули са ново поколение решение за ежедневно LED осветяване. Специализирани за обемни букви с насочено напред осветяване. Осигуряват ярко и равномерно разпръсване на светлината. Eфикасност и живот над 54 000(L70) часа и с ъгъл на светене 160°.

180 градуса на светене, 10 години

 

SloanLED VL4 Mini White (1 Lens/ 1 LED) - бели LED модули

SloanLED VL4 Mini White (1 Lens/ 1 LED) – бели LED модули

SloanLED VL4 Mini White – бели диоди за светеща реклама. Специализирани светодиодни модули за обемни букви с насочено напред осветяване. Осигуряват ярко и равномерно разпръсване на светлината. С ъгъл на светене 160° и живот над 54 000 часа. Серията VL4 Mini се предлага се в 3000 K, 5000 K и 6500 K.

180 градуса на светене, 10 години

—     1.45 лв.
SloanLED VL4 White HO - бели LED модули

SloanLED VL4 HO White 6500K (3 Lens/ 3 LED) – бели LED модули

SloanLED VL4 White HO – бели диоди за светеща реклама –  един изключителен пробив на SloanLED в науката за оптична физика, съчетана с десетилетия изследвания в областта на рекламната индустрия. VL4 са специализирани светодиодни модули за обемни букви с насочено напред осветяване. Осигуряват ярко и равномерно разпръсване на светлината. С ъгъл на светене 160°.

180 градуса на светене, 10 години

 

SloanLED VL4 Green - зелени диоди

SloanLED VL4 Green (3 Lens/ 3 LED) – зелени LED модули

SloanLED VL4 е ново поколение решение за ежедневно LED осветяване. Висококачествена светлинна ефикасност и живот над 54 000 часа. Подобрена оптика прави VL4 най-мощната и ефективна опция за осветление в своя клас

180 градуса на светене, 10 години

 

SloanLED VL4 Red (3 Lens/ 3 LED) – червени LED модули

SloanLED VL4 Red (3 Lens/ 3 LED) – червени LED модули

SloanLED VL4 Red – червени диоди за светеща реклама –  един изключителен пробив на SloanLED в науката за оптична физика, съчетана с десетилетия изследвания в областта на рекламната индустрия. Специализирани светодиодни модули за обемни букви с насочено напред осветяване. Осигуряват ярко и равномерно разпръсване на светлината. С ъгъл на светене 160° и живот над 54 000 часа.

180 градуса на светене, 10 години

 

SloanLED VL4 Blue (3 Lens/ 3 LED) – сини LED модули

SloanLED VL4 Blue (3 Lens/ 3 LED) – сини LED модули

VL4 е ново поколение решение за ежедневно LED осветяване. Специализирани сини светодиодни модули за обемни букви с насочено напред осветяване. Осигуряват ярко и равномерно разпръсване на светлината. Eфикасност и живот над 54 000(L70) часа и с ъгъл на светене 160°.

180 градуса на светене, 10 години

 

Захранващ драйвер SloanLED 100W 24VDC

SloanLED 100W 24VDC – захранващ драйвер

Драйверът SloanLED 100W 24VDC предоставя последната технология на захранвания на SloanLED в по-компактен и енергийно-ефективен дизайн. Надежден и устойчив с висока защита срещу прах и вода – IP68.

3M Perfect-It 1-Step Finishing Material – премахване на драскотини и полиране в една стъпка

3M Perfect-It 1-Step Finishing Material – 2 в 1 полираща паста за премахване на драскотини

Полираща паста за бляскав и гладък вид за кратко време. Иновативна технология с 2 в 1 функции, която премахва драскотини и полира едновременно. Без холограми и несъвършенства, които правят полирането дълъг и мъчителен процес. Полиращата паста e ефективен продукт, който спестява време при полирането на фарове, тъй като е подходящ и за изделия от плексиглас.

3M Perfect It Cleaner Clay - Восък за почистване на автомобили

3M Perfect-It Cleaner Clay – почистващ восък за автомобили

3M Perfect-It Cleaner Clay – Почистващ восък за автомобили с иновативна технология, която ще се погрижи колата Ви да възвърне своя блясък. Благодарение на своята гъвкавост, продуктът е лесен за употреба, заема всяка форма и извивка, като в същото време не губи почистващата си сила. Премахва упорити замърсявания, вградени в автомобилната боя. Редовната употреба е препоръчителна за траен и видим резултат.

3M Scotchcal Gloss Overlaminate 8508, гланц ламинат

3M Scotchcal Gloss Overlaminate 8508, гланц ламинат

3M Scotchcal Gloss Overlaminate 8508 е гланциран защитен ламинат, който предпазва фолиото от надраскване, влага и UV лъчи. Създаден по каст технология, продуктът е подходящ за приложения с гладка повърхност или леки кривини и дългосрочна трайност на открито и закрито.

—     9.53 лв.
3M Scotchcal Matte Overlaminate 8510, мат ламинат

3M Scotchcal Matte Overlaminate 8510, мат ламинат

3M Scotchcal Matte Overlaminate 8510 е матиращ защитен ламинат, който предпазва фолиото от надраскване, влага и UV лъчи. Създаден по каст технология, продуктът покрива идеално гладки повърхности и такива с леки кривини и е със средносрочна трайност на открито и закрито. Ламинатът е подходящ за защита на подови графики

—     9.53 лв.
ProTemp Automotive Window Film - Black Shade Series - BS45 - неметализирано фолио за автомобилни стъкла

3M Black Shade BS45 ProTemp Automotive Window Film – неметализирано слънцезащитно фолио за автомобили

3M Black Shade BS30 ProTemp Automotive Window Film е висок клас затъмняващо, слънцезащитно фолио за автомобилни стъкла. Новата подобрена и икономична технология ще Ви осигури отлична защита на купето от топлина и UV лъчение.

Цени и отстъпки за количества:
до 3.04 м2 над 3.04м2
17.74 лв. / м2  14.30 лв. / м2
3M Black Series ProTemp Automotive Window Film - Black Shade Series - неметализирано, слънцезащитно фолио за автомобилни стъкла

3M Black Shade BS30 ProTemp Automotive Window Film – неметализирано слънцезащитно фолио за автомобили

3M Black Shade BS30 ProTemp Automotive Window Film е висок клас затъмняващо, слънцезащитно фолио за автомобилни стъкла. Новата подобрена и икономична технология ще Ви осигури отлична защита на купето от топлина и UV лъчение.

Цени и отстъпки за количества:
до 3.04 м2 над 3.04м2
17.74 лв. / м2  14.30 лв. / м2
3M Black Series NS15 ProTemp Automotive Window Film - Black Shade Series - неметализирано слънцезащитно фолио за автомобилни стъкла

3M Black Shade BS15 ProTemp Automotive Window Film – неметализирано слънцезащитно фолио за автомобили

3M Black Shade BS15 ProTemp Automotive Window Film е висок клас затъмняващо, слънцезащитно фолио за автомобилни стъкла. Новата подобрена и икономична технология ще Ви осигури отлична защита на купето от топлина и UV лъчение.

Цени и отстъпки за количества:
до 3.04 м2 над 3.04м2
17.74 лв. / м2  14.30 лв. / м2