без ДДС
3M General Purpose Vinyl Tape 764 – червена маркираща лента

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, червена

Трайна и устойчива на износване маркираща лента в червен цвят за обозначаване райони, изискващи завишено внимание при преминаване. Подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка: подове, стени, зони около оборудване, за пакетиране и др. Прилага се в халета, фабрики, спортни зали, болници.

Дължина на лентата: 33м; Широчина: 50мм

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – синя маркираща лента

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, синя

Трайна и устойчива на износване маркираща лента в син цвят за обозначаване райони, изискващи завишено внимание при преминаване. Подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка: подове, стени, зони около оборудване, за пакетиране и др. Прилага се в халета, фабрики, спортни зали, болници.

Дължина на лентата: 33м; Широчина: 50мм

3M General Purpose Vinyl Tape 764 - зелена маркираща лента

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, зелена

Трайна и устойчива на износване маркираща лента в зелен цвят за обозначаване райони, изискващи завишено внимание при преминаване. Подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка: подове, стени, зони около оборудване, за пакетиране и др. Прилага се в халета, фабрики, спортни зали, болници.

Дължина на лентата: 33м; Широчина: 50мм

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, жълта

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, жълта

Трайна и устойчива на износване маркираща лента в жълт цвят за обозначаване райони, изискващи завишено внимание при преминаване. Подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка: подове, стени, зони около оборудване, за пакетиране и др. Прилага се в халета, фабрики, спортни зали, болници.

Дължина на лентата: 33м; Широчина: 50мм

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, оранжева

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, оранжева

Трайна и устойчива на износване маркираща лента в оранжев цвят за обозначаване райони, изискващи завишено внимание при преминаване. Подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка: подове, стени, зони около оборудване, за пакетиране и др. Прилага се в халета, фабрики, спортни зали, болници.

Дължина на лентата: 33м; Широчина: 50мм

3M General Purpose Vinyl Tape 764 - бяла маркираща лента

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, бяла

Трайна и устойчива на износване маркираща лента в бяла цвят за обозначаване райони, изискващи завишено внимание при преминаване. Подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка: подове, стени, зони около оборудване, за пакетиране и др. Прилага се в халета, фабрики, спортни зали, болници.

Дължина на лентата: 33м; Широчина: 50мм

3M General Purpose Vinyl Tape 764 - черна маркираща лента

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, черна

Трайна и устойчива на износване маркираща лента в черен цвят за обозначаване райони, изискващи завишено внимание при преминаване. Подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка: подове, стени, зони около оборудване, за пакетиране и др. Прилага се в халета, фабрики, спортни зали, болници.

Дължина на лентата: 33м; Широчина: 50мм

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, сива

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, сива

Трайна и устойчива на износване маркираща лента в сив цвят за обозначаване райони, изискващи завишено внимание при преминаване. Подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка: подове, стени, зони около оборудване, за пакетиране и др. Прилага се в халета, фабрики, спортни зали, болници.

Дължина на лентата: 33м; Широчина: 50мм

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, кафява

3M General Purpose Vinyl Tape 764 – маркираща лента, кафява

Трайна и устойчива на износване маркираща лента в кафяв цвят за обозначаване райони, изискващи завишено внимание при преминаване. Подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка: подове, стени, зони около оборудване, за пакетиране и др. Прилага се в халета, фабрики, спортни зали, болници.

Дължина на лентата: 33м; Широчина: 50мм

3M Scotch-Weld DP 810 - Структурно лепило, 50мл.

3M Scotch-Weld DP 810 – Структурно лепило, 50мл.

3M Scotch-Weld DP 810 е структурно, акрилатно двукомпонентно лепило с по-слаба миризма от останалите подобни лепила. DP 810 е универсално лепило, подходящо за пластмаси, метали, керамика, гума и дърво, има висока трайност, якост на лепене и устойчивост на удари.

3M Scotch-Weld DP 190 - Структурно лепило, 45мл

Структурно лепило 3M DP 190 Scotch-Weld Clear

Структурно, епоксидно, двукомпонентно лепило. Подходящо за лепене на пластмаси (без PE и PP), някои видове гуми, също така и за метали. DP190 е налично в сив и прозрачен цвят. Лепилото е гъвкаво и е подходящо за лепене на разнородни материали, като осигурява добра якост на връзката.

Смесване в пропорция 1:1.

 

3M Scotch-Weld DP 8010 - Структурно лепило, 45мл

3M Scotch-Weld DP 8010 EPX Acrylic – Структурно лепило, 45мл

3M Scotch-Weld DP 8010 е структурно, акрилатно двукомпонентно лепило с по-слаба миризма от останалите подобни лепила. DP 8010 е универсално лепило, подходящо за пластмаси, метали, керамика, гума и дърво, има висока трайност, якост на лепене и устойчивост на удари.

3M Hazard Warning Tape 767 – червено-бяла маркираща лента, 50 мм x 33 м

Трайна и устойчива на износване маркираща лента на червено-бели ивици за обозначаване райони, изискващи завишено внимание при преминаване. Подходяща за хоризонтална и вертикална маркировка: подове, стени, зони около оборудване, за пакетиране и др. Прилага се в халета, фабрики, спортни зали, болници.

3M Laminating adhesive 8153LE – двойнолепящ лист за LSE

Двойнозалепващо на листове 3M 7956 MP с висока устойчивост на температура

Двустранно лепящите листове 3M 7956 MPL са идеални за залепване на пластмаси, стъкло, метал, дърво, PVC, плексиглас, PET, поликарбонат, полиестер и ABS. Изрязват по размера на изделията и поемат разширенията на различните по структура повърхности.

3M Laminating adhesive 8153LE – двойнолепящ лист за LSE

Двустранно лепящи листове 3M 7955 MPL – лепило на лист

Двустранно лепящите листове 3M 7955 MPL са идеални за залепване на пластмаси, стъкло, метал, дърво, PVC, плексиглас, PET, поликарбонат, полиестер и ABS. Изрязват по размера на изделията и поемат разширенията на различните по структура повърхности.

3M Laminating adhesive 8153LE – двойнолепящ лист за LSE

Двойнозалепващо на листове 3M 7945 MP с висока якост на лепене

Двустранно лепящите листове 3M 7945 MP са идеални за залепване на пластмаси, стъкло, метал, дърво, PVC, плексиглас, PET, поликарбонат, полиестер и ABS. Изрязват по размера на изделията и поемат разширенията на различните по структура повърхности.

3M Laminating adhesive 8153LE – двойнолепящ лист за LSE

3M 7959 MP двойнозалепящ лист за залепване на разнородни материали

Двустранно лепящите листове 3M 7959 MPL са идеални за залепване на пластмаси, стъкло, метал, дърво, PVC, плексиглас, PET, поликарбонат, полиестер и ABS. Изрязват по размера на изделията и поемат разширенията на различните по структура повърхности.

3M Crystalline CR40 – кристално прозрачно, слънцезащитно фолио за авто стъкла

3M Crystalline CR40 – кристално прозрачно, слънцезащитно фолио за авто стъкла

Абсолютно прозрачно слънцезащитно фолио за стъкла от висок клас, осигуряващ максимална защита от слънчевата топлина и UV лъчи. Пропуска 39% светлина. Не съдържа метал в себе си и не намалява GSM сигналите в автомобила. Изключително устойчиво, подходящо за дългосрочна употреба.

—     124.25 лв.
3M Exterior Aircraft Graphic Film A7706, Perforated – Перфо фолио за самолети

3M Exterior Aircraft Graphic Film A7706, Perforated – Перфо фолио за самолети

Перфорирано каст фолио с перманентно лепило. Продуктът е подходящ за всички видове въздушни летателни апарати. Предназначено за екстериорно облепяне. Неговата подобрена устойчивост и здравина гарантират лесно и безпроблемно премахване.

3M 8550M Envision Wrap Overlaminate - ламинат, мат

3M 8550M Envision Wrap Overlaminate – ламинат, мат

Самозалепващо, прозрачно, мат фолио (ламинат), което не е PVC, подходящо за повърхности със сложни 3D кривини. За дългосрочни приложения на отрито и закрито: цялостно облепяне на автомобили, плавателни съдове прозорци, стени с грапавини, прозорци, витрини и др.

—     28.15 лв.

3M Safety and Security Window Film, Privacy Series – защита от наблюдение

3M Safety and Security Window Film – Privacy Series е предназначен за използване на вътрешната повърхност на прозорците. Фолиото осигурява неприкосновеност на личния живот и добро предаване на светлина, което го прави идеално за офис сгради, където поверителността е от съществено значение, но се изисква добра светлина.

3M Blackboard PS 008AR – фолио черна дъска

3M Blackboard PS 008AR – фолио черна дъска

3M Blackboard PS 008AR е висококачествено архитектурно фолио, което Ви дава възможност да превърнете всяка стена, която пожелаете в черна дъска. Изключително гъвкаво, иновативната технология на фолиото е подходящо за облепяне на офиси, университети, училища, детски градини, магазини и търговски центрове.

3M Edge Sealing Tape 3695A - лента против корозия

3M Edge Sealing Tape 3695A – лента против корозия на метализирано фолио за стъкла

3M Edge Sealing Tape 3695A предотвратява появяването на корозия при метализираните фолиа за стъкла. С лентата се работи бързо и лесно. Удобна алтернатива на силиконовите уплътнители.

Дължина на ролката: 50м
Широчина на ролката: 10мм

3M Ultra PR 70 – Safety & Security Window Film – Ultra Prestige

3M Ultra PR 70 – Safety & Security Window Film Ultra Prestige – слънцезащитно фолио, което предпазва стъклото от счупване

3M Ultra PR 70 – Safety & Security Window Film е неметализирано покритие за стъкла, което е създадено от 28 микрослоя прозрачно, устойчиво на разкъсване фолио. То предлага всички предимства на слънцезащитното фолио и също така осигурява безопасност и сигурност.

—     223.15 лв.
3M All Season ASA35 – Енергоспестяващо фолио за прозорци

3M All Season ASA35 – Енергоспестяващо фолио за прозорци

3M All Season ASA35 спестява енергия и подобрява комфорта през студените зимни месеци, както и през разгара на лятото. Метализирана технология отразява слънчевите лъчи, като същевременно не възпрепятства ясната гледка. Продуктът е за вътрешна употреба и спомага изолацията на помещението.

—     71.45 лв.
Ultra Night Vision S25 Window Film

3M Safety & Security Film ULTRA Night Vision S25 – слънцезащитно фолио за вътрешен монтаж

3M Safety & Security Film Ultra Night Vision S25 е комбинация от слънцезащитен и защитен ламинат. Осигурява намаляване на проникването на вредни UV лъчи. Със своята ниска вътрешна и външна отразяваща способност той е идеално подходящ за райони, където е важно ясното гледане през нощта.

—     173.35 лв.
3M Thinsulate CC75 – Climate Control Window Film - фолио за регулиране на вътрешния климат

3M Thinsulate CC75 – Climate Control Window Film – Енергоспестяващо фолио за прозорци

3M Thinsulate Window Film помага да се запази топлината във Вашия дом или офис през зимата, и да се отхвърли топлината през лятото. Продуктът осигурява повишена ефективност на изолацията, и е много по-евтино от подмяната на цялото стъкло, а резултатите са съпоставими. Подобрява устойчивостта, комфорта и осигурява защита от избледняване на мебелите, като същевременно остава практически невидим, с неутрален външен вид.

3M Sun Control Window Film Neutral N70 Exterior - слънцезащитно фолио за външен монтаж

3M Sun Control Window Film Neutral N70 Exterior – слънцезащитно фолио за външен монтаж

Фолиото за стъкла 3M Sun Control Window Film Neutral Series намалява чувствително количеството вредни UV лъчи, които причиняват избледняване на мебелите, спомагайки за удължаване на техния живот. Помага за намаляване на отблясъците и дискомфорта в очите. Меките нюанси придават на това фолио привлекателен външен вид, което го прави идеален както за жилищни, така и за търговски условия.

3M Sun Control Window Film Neutral N35 Exterior - слънцезащитно фолио за външен монтаж

3M Sun Control Window Film Neutral N35 Exterior – слънцезащитно фолио за външен монтаж

Фолиото за стъкла 3M Sun Control Window Film Neutral Series блокира значително количеството вредни UV лъчи, които причиняват избледняване на мебелите, спомагайки за удължаване на техния живот. Помага за намаляване на отблясъците и дискомфорта в очите. Меките нюанси придават на това фолио привлекателен външен вид, което го прави идеален както за жилищни, така и за търговски условия.

—     63.65 лв.
3M Graffiti Remover System - препарат за премахване на графити

3M Graffiti Remover System – Препарат за почистване на графити

3M Graffiti Remover System е неутрална, почти безцветна течност, която не съдържа ароматни въглеводороди. Продуктът е проектиран да премахва най-често срещаните видове графити върху: керамика, тухла, мазилка, стъкло, бетон, камък и метал.

3M Wrap Overlaminate 8900 - прозрачен ламинат, карбон

3M Wrap Overlaminate 8900 – прозрачен карбон, ламинат

3M Wrap Overlaminate 8900 е безцветен ПВЦ каст ламинат с 3D текстура на карбон. Съдържа прозрачно, чувствително на натиск, перманентно лепило, като залепва отлично върху цветно или печатно фолио. Продуктът успешно пресъздава визията на истински карбон. Подходящ за външна и вътрешна употреба.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
107.10 лв. / м2 95.58 лв. / м2
Инструмент за премахване на мехурчета с въздух при облепяне на фолио

3M Replacement Points for Air Release Tool 392-X – Накрайник за премахване на балончета с въздух

3M Replacement Points for Air Release Tool 392-X е накрайник, специално проектиран за премахване на мехурчета с въздух. С този продукт имате възможност да подмените накрайника на инструмента при евентуална повреда или счупване.

3M Air Release Tool 391-X - Инструмент за премахване на мехурчета с въздух

3M Air Release Tool 391-X – Инструмент за премахване на мехурчета с въздух

3M Air Release Tool 391-X е специално проектиран уред с форма на писалка за премахване на мехурчета с въздух. Такъв тип несъвършенства се случват много често при апликацията на фолио. Уредът е проектиран специално за работа с накрайници 3M Air Release Tool 392-X.

3M 2080 Wrap Film Series G16 Light Green - светло зелен, гланц

3M 2080 Wrap Film Series G16 – светлозелен, гланц

През последните години ярките неонови цветове са се превърнали в тенденция. Те се бързо станаха абсолютен хит и сега са в цветната палитра 3M 2080 Wrap Film. G16 е светлозелен цвят – гланц, който със сигурност ще накара всички да се взират във Вас.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
53.56лв. / м2 48.68лв. / м2
Sloanled Quantum Power Supplies (12 & 24 VDC) - захранващ драйвер

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V – захранващ драйвер 30W

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V 30W е захранващо устройство с клас на защита IP68, проектирано да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране

Sloanled Quantum Power Supplies (12 & 24 VDC) - захранващ драйвер

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V – захранващ драйвер 60W

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V 60W е захранващо устройство с клас на защита IP68, проектирано да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране.

Sloanled Quantum Power Supplies (12 & 24 VDC) - захранващ драйвер

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V – захранващ драйвер 150W

SloanLED Quantum Power Supplies 12 V 150W е захранващо устройство с клас на защита IP68, проектирано да доставя качество, мощност и надеждност. Предоставя вградена защита от късо съединение и претоварване и автоматично нулиране.