Партнърс ООД https://partners-ltd.com Материали за реклама и индустриални продукти вт, 19 февр. 2019 14:27:32 +0000 http://backend.userland.com/rss092 bg-BG

Партнърс ООД

Елегантни табели осветиха логото на известен моден бранд Материалът Елегантни табели осветиха логото на известен моден бранд е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/elegantni-tabeli-za-moden-brand/
Офис Партнърс – Варна се мести на нов адрес! Вече може да ни откриете на ул. „Петко Стайков“ №3, портала до кованото желязо. Магазинът разполага с богата продуктова гама от фолио за облепяне на автомобили, медии за печат, фолио за режещи плотери, плексиглас, LED осветление, алуминиеви профили, инструменти и консумативи и още много други.

Материалът Офис Партнърс – Варна се мести на нов адрес! е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/ofis-partners-s-nov-adres/
Светлоотразителни ленти за камиони – директива ECE104 Материалът Светлоотразителни ленти за камиони – директива ECE104 е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/svetlootrazitelni-lenti-kamioni-direktiva-ece104/
3M блокаут фолио за оригинални светещи реклами Материалът 3M блокаут фолио за оригинални светещи реклами е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/3m-blockout-film-originalni-reklami/
Новите цветове на 3M 1080 Car Wrap Films Разгледайте новите допълнения към серията 3M 1080. Тя е специално създадена за детайлно облепяне на автомобили. Разработена с Comply™ и Controltac™ технологии, които позволяват лесно и безупречно апликиране върху сложните 3D кривини на автомобила. С широк температурен диапазон от - 60 до + 107 °C, устойчива към вода и бензинови изпарения.

Материалът Новите цветове на 3M 1080 Car Wrap Films е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/novite-tsvetove-3m-1080-car-wrap-films/
Атрактивна автомобилна реклама на кафе Santos с иновативното фолио 3M IJ180mC Материалът Атрактивна автомобилна реклама на кафе Santos с иновативното фолио 3M IJ180mC е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/avtombilna-reklama-kafe-santos-3m-ij180mc/
Профили за светещи снап рамки – лесна и бърза смяна на рекламната визия Много често, в зависимост от естеството на бизнеса, се налага смяната на неговата рекламна визия или послание. Редица заведения, молове и търговски обекти често сменят своите оферти, с цел привличане на нови и повече клиенти като им предлагат най-доброто. Точно това качество прави профилите за снап рамки изключително търсен продукт.

Материалът Профили за светещи снап рамки – лесна и бърза смяна на рекламната визия е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/snap-ramki-lesna-burza-smyana-na-reklamnata-viziya/
Защо е по-добре да използваме пясъкоструйно фолио с технология Comply™? Материалът Защо е по-добре да използваме пясъкоструйно фолио с технология Comply™? е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/pyasakostruino-folio-comply-lepilo/
SloanLED модули за яркосветещи и дълготрайни реклами Стремглаво сме се запътили към създаването на един свят без граници и ограничения. Компания Toshiba със сигурност е част от тази тенденция! Нейният слоган „leading innovations” (в превод, "водещи иновации") е съотносим не само с производството, но и с дизайна на продуктите им. За да постигнат този ефект и в своите офиси, от Toshiba България се довериха на рекламна агенция Artzone.

Материалът SloanLED модули за яркосветещи и дълготрайни реклами е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/sloanled-sveteshti-dulgotraini-reklami/
Световноизвестната марка Matrix Fitness предпочете най-доброто LED осветление за своя първи магазин в България Вторият най-голям производител на фитнес оборудване в световен мащаб – Johnson Health Tech и тяхната марка Matrix Fitness вече имат официален магазин в България. Убедени в първокласните качества на G.O.Q. LED модули за осветяване на светлинни реклами, HS Stil ги предпочетоха за този отговорен проект.

Материалът Световноизвестната марка Matrix Fitness предпочете най-доброто LED осветление за своя първи магазин в България е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/matrix-fitness-sofia-goq-led/
Възможности без край! Алуминиева система за табели с винил Благодарение на висококачествените алуминиеви профили и отличната работа на креативния екип на Рекламна агенция Контраст 5000, Пекарна и Кафе ЗИА получи впечатляващи рекламни табели.

Материалът Възможности без край! Алуминиева система за табели с винил е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/pekarna-zia-tabeli-aluminievi-profili/
Смяната на цвета на автомобила става бързо и лесно с 3M 1080 Фирма Printacar са с дългогодишен опит в цялостното облепяне на леки автомобили, микробуси, камиони, цистерни, лодки и други превозни средства. И този път те не изневериха на префесионализма си. Компанията се зае с облепянето на таксиметров автомобил в класическия жълт цвят. За целта те се довериха на специализираната серия за тунинг на автомобили - 3M 1080 Car Wrap Films.

Материалът Смяната на цвета на автомобила става бързо и лесно с 3M 1080 е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/smyana-tsveta-na-avtomovila-stava-burzo-lesno-s-3m-1080/
Необятните възможности на фолио 3M Scotchcal Clear View IJ8150 С наближаването на коледните празници, всички търговски обекти, офиси и домове започват приготовления по коледното украсяване. За целта използват, гирлянди, стикери, лампички, спрейове и още какво ли не. Но пробвали ли сте да украсите прозорците си с фолио? Е това е една от многото възможности на кристално прозрачното фолио 3M Scotchcal Clear View IJ8150.

Материалът Необятните възможности на фолио 3M Scotchcal Clear View IJ8150 е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/neobyatnite-vuzmojnosti-na-3m-scotchcal-clear-view-ij8150/
Качество, надеждност и трайност на светещите реклами – светодиодни модули G.O.Q. LED За брандирането с ефектни светлинни реклами голямата верига казина Palms Merkur се обърна към професионалистите от Ексит Адвъртайзинг. Марката казина е повече от 10 години на българския пазар и бързо се превърна в един от лидерите в своя бранш...

Материалът Качество, надеждност и трайност на светещите реклами – светодиодни модули G.O.Q. LED е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/kazino-palms-merkur-goq-led-moduli/
Да бъдеш забележим в градска среда. Как го постигна Food Panda? Материалът Да бъдеш забележим в градска среда. Как го постигна Food Panda? е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/food-panda-avtomobili-sc80-folio/
Бензиностанция Лукойл в Румъния заложи на гъвкавото фолио 3M IJ180mC Проектът за свежа интериорна декорация на бензиностанция, бе изпълнен от нашите партньори в Румъния – рекламна агенция Ad Production. За да трансформират тоалетните и всички други помещения в една от бензиностанциите на Лукойл, те предпочетоха да използват новото, гъвкаво и лесно за апликиране каст фолио за дигитален печат - 3M IJ180mC-10 Print Wrap Film.

Материалът Бензиностанция Лукойл в Румъния заложи на гъвкавото фолио 3M IJ180mC е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/lukoil-romania-3m-ij180mc/
Какво са Comply™ и Controltac™ технологии на лепилото Вече повече от век 3M заемат лидерски позиции на пазара. Всички видове фолио с тяхната марка са с чувствително на натиск, сухо, акрилатно лепило (pressure-sensitive). Но за да улеснят процеса на облепване и да осигурят безупречни резултати при апликиране на графики, 3M разработили системите Comply™ и Controltac™. Какво представляват те?

Материалът Какво са Comply™ и Controltac™ технологии на лепилото е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/kakvo-sa-comply-i-controltac-tehnologii-na-lepiloto/
3M Scotchcal 50 – висококачествено фолио за автомобилни графики За транспортните компании, освен техническата поддръжка на камионите, е също толкова важна и тяхната визия, тъй като тя анонсира фирмения им бранд. Интензивното натоварване на превозните средства, в комбинация с променливите метеорологични условия, на които са изложени, изискват употребата на здрави и устойчиви материали за реклама.

Материалът 3M Scotchcal 50 – висококачествено фолио за автомобилни графики е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/3m-scotchcal-50-visokokachestveno-folio-za-avtomobilni-grafiki/
Отговорните проекти се нуждаят от качествени материали Зад изработката на ефектни рекламни изделия стои не само дизайн, но и изпълнение. Качествените и устойчиви материали за реклама допринасят за красотата и дългия живот на инсталациите.

Материалът Отговорните проекти се нуждаят от качествени материали е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/otgovornite-proketi-se-nujdaqt-ot-kachestveni-materiali/
Нестандартна техника за монтаж на витражно фолио Красива дизайнерска идея стои зад ефектният брандинг. Но зад нейното изпълнение се крие една нестандартна техника за облепяне на витражно фолио. Студио за реклама Фоувор представят своя ноу-хау за безупречно облепяне на различни повърхности.

Материалът Нестандартна техника за монтаж на витражно фолио е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/nestandartna-tehnika-za-montaj-na-vitrajno-folio/