Партнърс ООД https://partners-ltd.com Материали за реклама и индустриални продукти чт, 03 дек. 2020 14:39:23 +0000 http://backend.userland.com/rss092 bg-BG

Партнърс ООД

Поръчай продукти на SloanLED за 600лв и вземи 400 VL4 модула на стойност 620лв безплатно! Материалът Поръчай продукти на SloanLED за 600лв и вземи 400 VL4 модула на стойност 620лв безплатно! е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/poruchai-sloanled-i-vzemi-400-modula-bezplatno/
Цялостен тунинг на Porsche Panamera Turbo Материалът Цялостен тунинг на Porsche Panamera Turbo е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/tsyalosten-tuning-porsche-panamera-turbo/
Самозалепващо фолио – всичко, което трябва да знаем за него Видове самозалепващо фолио – технология и качество Когато става въпрос за избиране на подходящо самозалепващо се фолио, често изпитваме затруднение да изберем между мономерен или полимерен продукт. Чуваме, че каст фолиото е много по-добро от другото, но пък цената е по-висока. Кое фолио е най-подходящо за нашите нужди? Отговорът зависи от това каква е повърхността,…

Материалът Самозалепващо фолио – всичко, което трябва да знаем за него е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/samozalepvashto-folio/
Кое 3M фолио за печат е подходящо за вашия проект? Материалът Кое 3M фолио за печат е подходящо за вашия проект? е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/koe-3m-folio-e-podhodqshto/
Как логистична база на голяма компания стана ясно забележима за клиентите? Материалът Как логистична база на голяма компания стана ясно забележима за клиентите? е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/prilozhenie-3m-sc80-eldom/
С помощта на 3M IJ180mC, подводният свят оживя върху двумоторен катер Материалът С помощта на 3M IJ180mC, подводният свят оживя върху двумоторен катер е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/kater-oblepen-s-3m-ij180mc/
Единственият в Източна Европа 3M Тренировъчен център за професионално обучение по лепене на фолио Ви очаква във Варна Материалът Единственият в Източна Европа 3M Тренировъчен център за професионално обучение по лепене на фолио Ви очаква във Варна е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/obuchenie-lepene-na-folio-3m/
Финал на Road Show 2019 в София Материалът Финал на Road Show 2019 в София е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/final-road-show-2019-sofia/
Road Show 2019 посети и град Пловдив Материалът Road Show 2019 посети и град Пловдив е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/road-show-2019-plovdiv/
Road Show 2019 с подобаващо представяне във Варна Материалът Road Show 2019 с подобаващо представяне във Варна е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/road-show-2019-varna/
Пълна трансформация на вагоните и локомотивите на транспортна фирма с 3М фолио Наскоро една от големите транспортни фирми PIMK реши да брандира новата си железница с фирмените цветове и лого. За този обемен и отговорен проект, компанията се довери на нашите партньори от фирма Фокс Принт.

Материалът Пълна трансформация на вагоните и локомотивите на транспортна фирма с 3М фолио е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/3m-folio-za-vagoni-lokomotivi/
3M фолио за печат може да преобрази дори и комбайн Независимо дали става въпрос за облепяне на лек автомобил, мотоциклет или друго превозно средство, продуктите на 3M гарантират качествен печат и дълготрайни графики. Ето защо и професионалистите от Рекламна къща R&G избраха висококачественото самозалепващо фолио 3M IJ180mC-10 за изпълнението на техния нестандартен проект - облепяне на комбайн.

Материалът 3M фолио за печат може да преобрази дори и комбайн е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/3m-folio-preobrazhi-kombain/
Мощно и атрактивно BMW 428i получи още по-впечатляваща визия Материалът Мощно и атрактивно BMW 428i получи още по-впечатляваща визия е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/bmw-428i-hameleonovo-folio/
Възможно ли е евтино, красиво и трайно решение със скъпо фолио? Материалът Възможно ли е евтино, красиво и трайно решение със скъпо фолио? е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/evtino-reshenie-sys-skypo-folio/
Каст фолио 3M Scotchcal 80 покрива изискванията на отговорните приложения Материалът Каст фолио 3M Scotchcal 80 покрива изискванията на отговорните приложения е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/kast-folio-3m-scotchcal-80-za-otgovorni-prilozheniya/
Елегантни табели осветиха логото на известен моден бранд Материалът Елегантни табели осветиха логото на известен моден бранд е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/elegantni-tabeli-za-moden-brand/
Офис Партнърс – Варна се мести на нов адрес! Вече може да ни откриете на ул. „Петко Стайков“ №3, портала до кованото желязо. Магазинът разполага с богата продуктова гама от фолио за облепяне на автомобили, медии за печат, фолио за режещи плотери, плексиглас, LED осветление, алуминиеви профили, инструменти и консумативи и още много други.

Материалът Офис Партнърс – Варна се мести на нов адрес! е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/ofis-partners-s-nov-adres/
Светлоотразителни ленти за камиони – директива ECE104 Материалът Светлоотразителни ленти за камиони – директива ECE104 е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/svetlootrazitelni-lenti-kamioni-direktiva-ece104/
3M блокаут фолио за оригинални светещи реклами Материалът 3M блокаут фолио за оригинални светещи реклами е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/3m-blockout-film-originalni-reklami/
Новите цветове на 3M 1080 Car Wrap Films Разгледайте новите допълнения към серията 3M 1080. Тя е специално създадена за детайлно облепяне на автомобили. Разработена с Comply™ и Controltac™ технологии, които позволяват лесно и безупречно апликиране върху сложните 3D кривини на автомобила. С широк температурен диапазон от - 60 до + 107 °C, устойчива към вода и бензинови изпарения.

Материалът Новите цветове на 3M 1080 Car Wrap Films е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/novite-tsvetove-3m-1080-car-wrap-films/