Партнърс ООД https://partners-ltd.com Материали за реклама и индустриални продукти ср, 12 дек. 2018 14:42:41 +0000 http://backend.userland.com/rss092 bg-BG

Партнърс ООД

Да бъдеш забележим в градска среда. Как го постигна Food Panda? Материалът Да бъдеш забележим в градска среда. Как го постигна Food Panda? е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/food-panda-avtomobili-sc80-folio/
Бензиностанция Лукойл в Румъния заложи на гъвкавото фолио 3M IJ180mC Проектът за свежа интериорна декорация на бензиностанция, бе изпълнен от нашите партньори в Румъния – рекламна агенция Ad Production. За да трансформират тоалетните и всички други помещения в една от бензиностанциите на Лукойл, те предпочетоха да използват новото, гъвкаво и лесно за апликиране каст фолио за дигитален печат - 3M IJ180mC-10 Print Wrap Film.

Материалът Бензиностанция Лукойл в Румъния заложи на гъвкавото фолио 3M IJ180mC е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/lukoil-romania-3m-ij180mc/
Какво са Comply™ и Controltac™ технологии на лепилото Вече повече от век 3M заемат лидерски позиции на пазара. Всички видове фолио с тяхната марка са с чувствително на натиск, сухо, акрилатно лепило (pressure-sensitive). Но за да улеснят процеса на облепване и да осигурят безупречни резултати при апликиране на графики, 3M разработили системите Comply™ и Controltac™. Какво представляват те?

Материалът Какво са Comply™ и Controltac™ технологии на лепилото е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/kakvo-sa-comply-i-controltac-tehnologii-na-lepiloto/
3M Scotchcal 50 – висококачествено фолио за автомобилни графики За транспортните компании, освен техническата поддръжка на камионите, е също толкова важна и тяхната визия, тъй като тя анонсира фирмения им бранд. Интензивното натоварване на превозните средства, в комбинация с променливите метеорологични условия, на които са изложени, изискват употребата на здрави и устойчиви материали за реклама.

Материалът 3M Scotchcal 50 – висококачествено фолио за автомобилни графики е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/3m-scotchcal-50-visokokachestveno-folio-za-avtomobilni-grafiki/
Отговорните проекти се нуждаят от качествени материали Зад изработката на ефектни рекламни изделия стои не само дизайн, но и изпълнение. Качествените и устойчиви материали за реклама допринасят за красотата и дългия живот на инсталациите.

Материалът Отговорните проекти се нуждаят от качествени материали е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/otgovornite-proketi-se-nujdaqt-ot-kachestveni-materiali/
Нестандартна техника за монтаж на витражно фолио Красива дизайнерска идея стои зад ефектният брандинг. Но зад нейното изпълнение се крие една нестандартна техника за облепяне на витражно фолио. Студио за реклама Фоувор представят своя ноу-хау за безупречно облепяне на различни повърхности.

Материалът Нестандартна техника за монтаж на витражно фолио е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/nestandartna-tehnika-za-montaj-na-vitrajno-folio/
Какво е LED? Какво е LED и защо чуваме тези три букви постоянно? Историята започва още в началото на 20-ти век. В свят, в който всички използвали газови лампи и свещи за осветление, учените започнали да разработват по-практично решение, което впоследствие променило облика на света.

Материалът Какво е LED? е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/kakvo-e-led/
Община Варна избра 3M Scotchcal 50 за служебните си автомобили Местната власт във Варна избра фолио 3М Scotchcal 50 за брандирането на 48 общински автомобила, част от тях с висока проходимост.

Материалът Община Варна избра 3M Scotchcal 50 за служебните си автомобили е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/obshtina-varna-3m-scotchcal-50/
LED лампи за бензиностанции SloanLED е американска компания, основана преди повече от половин век във Вентура, Калифорния. През далечната 1968 тя стартира с производството на светодиодни подсветки за навигационите уреди на Боинг. През годините фирмата се налага в света на LED технологията като пазарен и иновационен лидер. Специализира в областта на външната реклама, алейното и индустриално осветление. SloanLED произвежда LED лампи за бензиностанции, индустриални помещения и открити пространства.

.

Материалът LED лампи за бензиностанции е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/led-lampi/
SloanLED модули за светещи реклами с 10 години гаранция Материалът SloanLED модули за светещи реклами с 10 години гаранция е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/sloanled-moduli-10-godini-garantsia/
Фирма Партнърс с нов сайт Приятели, фирма Партнърс е с нов сайт от края на миналата седмица. Сега вече бързо и удобно може да закупите материали за изработката на рекламни изделия от функционалния ни електронен магазин.

Материалът Фирма Партнърс с нов сайт е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/firma-partners-s-nov-sait/
Елате на COPI’S 2018 и вижте най-новите материали за реклама от Партнърс Материалът Елате на COPI’S 2018 и вижте най-новите материали за реклама от Партнърс е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/pokana-copis-2018/
Облепване на нитове по камиони със самозалепващо фолио – Видео Материалът Облепване на нитове по камиони със самозалепващо фолио – Видео е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/oblepvane-na-nitove-kamioni/
Цялостно облепяне на автомобил с черен мат Материалът Цялостно облепяне на автомобил с черен мат е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/avtomobil-tsyalostno-oblepyane/
Демонстрация на монтаж на 3M Paint protection film Материалът Демонстрация на монтаж на 3M Paint protection film е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/montazh-3m-paint-protection-folio/
Завидно зелено BMW събира погледите Материалът Завидно зелено BMW събира погледите е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/envy-green-bmw/
Поздравяваме Иван Тенчев за победата в World Wrap Masters Материалът Поздравяваме Иван Тенчев за победата в World Wrap Masters е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/ivan-tenchev-world-wrap-masters/
Супер точно и бързо измерване на обекти със Spike Материалът Супер точно и бързо измерване на обекти със Spike е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/spike-vzemane-na-razmeri/
Работа с пистолет за топъл въздух, част I Крис Кук от 3M Commercial Graphics Австралия се е погрижил да ни запознае с някои техники при работа с пистолет за топъл въздух за по-бързо и лесно апликиране на 3М самозалепващо фолио.

Материалът Работа с пистолет за топъл въздух, част I е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/oblepyane-folio-pistolet-topal-vuzduh/
Работа с пистолет за топъл въздух, част II Това видео е продължение на темата за техника при работа с пистолет за топъл въздух и облепване на автомобили със самозалепващо фолио, която Крис Кук бе подхванал да ни разясни.

Материалът Работа с пистолет за топъл въздух, част II е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/oblepyane-kola-pistolet-topal-vuzduh/