Партнърс ООД https://partners-ltd.com Материали за реклама и индустриални продукти вт, 23 окт. 2018 13:35:28 +0000 http://backend.userland.com/rss092 bg-BG

Партнърс ООД

LED лампи за бензиностанции Материалът LED лампи за бензиностанции е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/led-lampi/
SloanLED модули за светещи реклами с 10 години гаранция Материалът SloanLED модули за светещи реклами с 10 години гаранция е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/sloanled-moduli-10-godini-garantsia/
Фирма Партнърс с нов сайт Приятели, фирма Партнърс е с нов сайт от края на миналата седмица. Сега вече бързо и удобно може да закупите материали за изработката на рекламни изделия от функционалния ни електронен магазин.

Материалът Фирма Партнърс с нов сайт е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/firma-partners-s-nov-sait/
Елате на COPI’S 2018 и вижте най-новите материали за реклама от Партнърс Материалът Елате на COPI’S 2018 и вижте най-новите материали за реклама от Партнърс е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/pokana-copis-2018/
Облепване на нитове по камиони със самозалепващо фолио – Видео Материалът Облепване на нитове по камиони със самозалепващо фолио – Видео е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/oblepvane-na-nitove-kamioni/
Цялостно облепяне на автомобил с черен мат Материалът Цялостно облепяне на автомобил с черен мат е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/avtomobil-tsyalostno-oblepyane/
Демонстрация на монтаж на 3M Paint protection film Материалът Демонстрация на монтаж на 3M Paint protection film е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/montazh-3m-paint-protection-folio/
Завидно зелено BMW събира погледите Материалът Завидно зелено BMW събира погледите е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/envy-green-bmw/
Поздравяваме Иван Тенчев за победата в World Wrap Masters Материалът Поздравяваме Иван Тенчев за победата в World Wrap Masters е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/ivan-tenchev-world-wrap-masters/
Супер точно и бързо измерване на обекти със Spike Материалът Супер точно и бързо измерване на обекти със Spike е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/spike-vzemane-na-razmeri/
Работа с пистолет за топъл въздух, част I Крис Кук от 3M Commercial Graphics Австралия се е погрижил да ни запознае с някои техники при работа с пистолет за топъл въздух за по-бързо и лесно апликиране на 3М самозалепващо фолио.

Материалът Работа с пистолет за топъл въздух, част I е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/oblepyane-folio-pistolet-topal-vuzduh/
Работа с пистолет за топъл въздух, част II Това видео е продължение на темата за техника при работа с пистолет за топъл въздух и облепване на автомобили със самозалепващо фолио, която Крис Кук бе подхванал да ни разясни.

Материалът Работа с пистолет за топъл въздух, част II е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/oblepyane-kola-pistolet-topal-vuzduh/
Използване на праймер при облепване на автомобили с 3M самозалепващо фолио Как да използваме праймер при облепване на автомобили със самозалепващо фолио 3М ще разберем от това видео, в което Крис Кук от 3М Commercial Graphics ни представя.

Материалът Използване на праймер при облепване на автомобили с 3M самозалепващо фолио е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/3m-primer-oblepyane-avtomobili/
Техника на облепване на стъкло с 3M прозрачно самозалепващо фолио Вижте какво съветва Крис Кук пти лепене на самозалепващото фолио за стъкло в приложеното в статията видео.

Материалът Техника на облепване на стъкло с 3M прозрачно самозалепващо фолио е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/montazh-folio-za-stukla/
Използване на уплътнител за ръбове 3М Edge Sealer 3950 В прикаченото видео Крис Кук от 3М Commercial Graphics обяснява защо, къде и как да използваме уплътнителя за ръбове - 3М Edge Sealer 3950 след облепване на автомобили със самозалепващо фолио.

Материалът Използване на уплътнител за ръбове 3М Edge Sealer 3950 е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/uplatnitel-3m-edge-sealer-3950/
Изрязване на самозалепващо фолио, залепено върху автомобил В този видео урок от Крис Кук от 3М Commercial Graphics ще научим прецизната техника, по която се изрязва вече залепено самозалепващо фолио върху автомобил.

Материалът Изрязване на самозалепващо фолио, залепено върху автомобил е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/izryazvane-folio-avtomobil/
Knifeless и Fine line ленти за облепване на кола със самозалепващо фолио Ако сте гледали филмчетата за рязане на самозалепващо фолио от Крис Кук от 3M Commercial Graphics и смятате, че това, което показва е сложно за Вас – използвайте тези ленти. Ще ви запознаем как се работи с лентите Knifeless и Fineline при облепване на автомобили.

Материалът Knifeless и Fine line ленти за облепване на кола със самозалепващо фолио е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/knifeless-lenti-ryazane-folio/
Разпъване на самозалепващо фолио при облепване на автомобили Причината, която доста често е вина за повдигане на фолиото от вдлъбнатините или отлепяне от автомобила, е именно защото фолиото е разтегнато твърде много. Трябва да се знае, че има максимум на разпъване, който е...

Материалът Разпъване на самозалепващо фолио при облепване на автомобили е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/razpavane-folio-avtomobili/
Разлепяне на самозалепващо фолио от автомобил В това видео Крис Кук от 3M Commercial Graphics обяснява как се сваля самозалепващо фолио от автомобил. 3М фолиото за автомобили е проектирано, така че след свалянето му да не поврежда боята на колата. При поставянето му върху...

Материалът Разлепяне на самозалепващо фолио от автомобил е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/razlepyane-samozalepvashto-folio/
Запечатване на изображения върху самозалепващо фолио за облепване на автомобили Ако работите със сoлвентни мастиленоструeни принтери, се уверете, че отпечатаното изображение е запечатано добре. Но, за да не бъдем голословни нека да разясним какво е това запечатване на изображения и как се прави?

Материалът Запечатване на изображения върху самозалепващо фолио за облепване на автомобили е публикуван за пръв път на Партнърс ООД.

]]>
https://partners-ltd.com/zapechatvane-samozalepvashto-folio/