3M Whiteboard Film WH-111 – фолио бяла дъска

90.18 лв. / м2 (цена с ДДС)

Висококачествено архоктерктурно фолио. Подходящо за прилагане върху стени, асансьори, врати, маси, преградни стени и други гладки повърхности.

1.25
Обща площ (м2)
Крайна цена

Описание

Защо фолио бяла дъска 3M Whiteboard Film?

Фолио бяла дъска 3M Whiteboard Film

Фолио бяла дъска 3M Whiteboard Film WF-111 на стенаС така нареченото фолио бяла дъска 3M Whiteboard Film може да се създадат всякакви варианти на бели дъски за писане. Те могат да бъдат с разнообразни дизайни и размери. За разлика от стандартните бели дъски, които са познати на широката аудитория от конферентните зали и училищата, фолио 3M Whiteboard Film спестява време за инсталиране, пространство за съхранение и средства за поддръжка. Голямо предимство на фолиото е и добрият му вид. Стените или други елементи от помещенията, облепени с фолио бяла дъска на 3М, изглеждат елегантни и издържани естетически. Това покрива изискванията дори на най-взискателните потребители.

3M Whiteboard WH-111 има изключително гладка и гланцирана повърхност, специално създадена да бъде устойчива на многократно писане и изтриване. Благодарение на така проектираната повърхност на фолиото, по нея не остават неприятни петна, характерни за писането с маркер. Дори след многократна употреба и засилена интензивност на писане и триене, фолио бяла дъска остава свежо и непокътнато, като току-що монтирано.

Освен всичко, необходимостта от редовна поддръжка на повърхностите, облепени с фолио 3M Whiteboard WH-111, е напълно излишна. Не се изисква да се бърше прах или някакви по-специални грижи. Тези значителни предимства пред стандартната бяла дъска за писане, правят фолиото от серия Whiteboard Films една практична и икономически изгодна алтернатива.

Фолио бяла дъска с магнитни свойства, 3M Di-Noc PWF-500MG3M Whiteboard Magnetic PWF500MG, магнитно фолио бяла дъскаДруги варианти на фолио бяла дъска – за прожекции и магнитно

Фолио 3M Whiteboard Film WH-111 е част от гамата фолио за интериорни декорации 3M DI-NOC за . Предлагат се и още два варианта на фолио бяла дъска – 3M Projection Screen Whiteboard PWF-500 и 3M Projection Screen Whiteboard Film PWF-500MG.

Първото PWF-500, освен дотук изброените свойства на 3М WH-111, е създадено да служи и като екран за проектиране. Второто PWF-500MG притежава свойствата на бяла дъска за писане, може да се ползва като екран за прожекции, и в допълнение на това може да служи като магнитна дъска.

Цялата серия фолио бяла дъска 3M Whiteboard Films намира широко приложение в различни сфери, благодарение на своята практичност, иновативност и лекота на използване.

3M Whiteboard Projection sceen Film фолио бяла дъска и проежектиране

Вижте в какви други варианти се предлага фолио бяла дъска

Освен фолио бяла дъска за писане, серията 3M Whiteboard Films включва фолио бяла дъска с възможност за проектиране и фолио бяла дъска, което се използва за прожекции и има магнитни свойства.

Стена в детска стая - фолио бяла дъска

Къде се използва фолио бяла дъска?

Фолиото бяла дъска намира приложение не само в училища, детски градини и обучаващи (training) центрове. Подходящо е за болнични заведения и лекарски кабинети, конферентни зали, офиси, детски центрове и стаи. 3M Whiteboard Film може да се използва върху всякакви повърхности, включително и стъкло. Това го прави идеално за апликиране върху стъклени прегради в офиси, например, където освен че за работещите се обособява лично пространство, им се предоставя удобно за водене на записки табло. С фолио бяла дъска може да се облепят не само стени, а също така бюра, маси, врати, гардероби, асансьори и много други места и предмети.

3M Whiteboard film на стена в конферентна зала
3M Whiteboard film на стъклена преграда в офис
Фолио бяла дъска - монтаж на стенни панели

Трансформирайте пространствата в полета за идеи с 3M Whiteboard Film

За разлика от рамките, които поставят познатите ни бели дъски за писане, с 3M Whiteboard Film пространствените възможностите са неограничени. Всяка стена или преграда, дори цяла стая, може много лесно да се превърне в място за писане, давайки възможност да изразите вашите идеи и фантазия. С 3M фолио бяла дъска, няма нужда от съхранение, от бърсане на прах, сглобяване или разглобяване на рамки. Винаги имате под ръка удобно за писане място, което Ви дава свобода да се изразите.

Стени в коридор на офис с фолио бяла дъска
Стени, облепени с Whiteboard Film в IT офис

Освен всичко изброено, фолиото спомага и за обособяване на пространства за писане по доста атрактивен начин. В комбинация с другo 3М фолио за режещи плотери или фолио за печатна графика могат да се създадат ефектни декорации, подсказвайки че стените са с „опция“ за писане.

Много често се използва заедно с цветовете и дизайните на фолио за мебели или с декоративно фолио за витрини 3М Fasara Glass Finishes. Интериорните декорации с тези комбинации от фолио 3M гарантира атрактивен и стилен вид

на помещенията. Това носи усещане за уют и създава приятна атмосфера. По тези причини, много компании по света използват иновативната серия фолио бяла дъска като част от дизайна на своите офиси. Примери за това са мултинационални фирми като Spotify, Microsoft, Facebook, Mastercard, Fyber. Те са облепили стените на много от помещенията в офисите си, превръщайки ги в мощен генератор на нови и креативни идеи.

Фолио бяла дъска – стандарт за IT компаниите по света

За IT инженеринг компаниите, фолиото бяла дъска на 3M се превърна в стандарт от дизайна им. С помощта на качественото декоративно самозалепващи фолио 3M Whiteboard Film, те създават по-атрактивен и модерен дизайн на офисите си, обособявайки кътове, където хората да могат да изразят и споделят своите идеи. Така в офисите им се появяват творчески помещения. В тях IT специалистите са предразположени към работния процес и улеснени да споделят идеи. На практика, тези кътове са общодостъпни и всеки може да се запознае с написаната на белите дъски информация, схеми, планове, без нужда от по-специални материали. Това придава един нов облик на съвременния офис, който от своя страна води не само до по-висока продуктивност, но и до по-добро настроение на работещите в него.

Основни характеристики:

  • дебелина – 170 микрона
  • размер на ролка – 1,25 м x 9 м
  • за апликации на гладки повърхности
  • сиво, чувствително на натиск лепило
  • създадено за вътрешно приложение
  • 3M Comply™ технология за лесна и безупречна апликация
  • подходящо за стени, врати, преградни стени и други

Документи

Продуктов бюлетин и брошура за серия 3M Whiteboard Architectural and Glass Finishes.

Продуктов бюлетин

3M Whiteboard WH-111 - продуктов бюлетин

Продуктова брошура

3M Whiteboard Architectural - catalog

Допълнителна информация

Вид

Полиестерно

Дебелина фолио

170 микрона

Размер на ролката

1.25 м х 9 м

Производител

3M

Трайност

12 години

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „3M Whiteboard Film WH-111 – фолио бяла дъска“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувай