3M Wrap Film Series 2080 CFS201 карбоново фолио, цвят антрацит

78.48 лв. - 86.33 лв. / м2 (цена с ДДС)

Напълно матово и с дълбока 3D текстура, това фолио ще превърне автомобилът ви в забележителност. Всяка ваша интериорна и екстериорна идея може бъде превърната в реалност.

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
86.33лв. / м2 78.48лв. / м2
1.52
Обща площ (м2)
Крайна цена
Category: SKU: 75040037089

Описание

Карбоновото фолио на 3М е новата мода при любителите на тунинга.

Хората казват, че визията на колата говори за характера на шофьора. По тази причина е важно да обръщаме внимание не само на техническото състояние, но и на външния вид на своя автомобил. Така се създава впечатление и е идеален начин да изразиш своята идентичност и запазен стил.

 

Автомобилът ви говори за вас.

Дълбоката му 3D текстура ще впечатли почитателите на карбоновите покрития със своята прецизна изработка. Напълно матово, това фолио ще превърне автомобилът ви в забележителност. Всяка ваша интериорна и екстериорна идея може да бъде превърната в реалност. Освен вид, който ще привлича вниманието и погледите на околните, има още едно предимство – фолиото от карбон е устойчиво на удари от камъчета по пътя и предпазва от неприятни следи и драскотини.

 

Карбоново фолио, цвят антрацит

3M Car Wrap Film 2080 е ново подобрено фолио за облепяне на автомобили, което отговаря на най-високите изисквания за качество и е подходящо за цялостно или частично облепяне. Системата Micro Comply™ осигурява по-добро избутване на мехурчета въздух през напълно невидими въздушни канали в лепилния слой, а Controltac™ позволява репозициониране на фолиото до създаването на перфектен завършен вид на автомобила.

 

По-висока разтегливост и гъвкавост

3M Car Wrap Film 2080 разполага с иновативни технологии, които позволяват лесно, качествено и трайно апликиране. Подобрената разтегливост спомага облепянето на фолиото дори върху най-сложните и дълбоки 3D кривини на автомобила и също така улеснява инсталация при студено време. Автомобилното фолио на 3M Car Wrap Film 2080 има още едно предимство – специално обработена повърхност против замърсяване. Благодарение на своята ниска повърхностна енергия, фолиото не задържа мръсотия и на практика автомобилът ви се самопочиства. Иновативната технология напомня на нановакса – течен полимер, който създава защитен слой, което води до водоотблъскване.

 

Отлична стабилност на лепилото

След залепяне силата на връзката се увеличава в рамките на няколко часа. Независимо от това, автомобилното фолио от серия 3M 2080 може да бъде премахнат, без да оставя никакви остатъци по колата ви, дори години по-късно. Серия 3М Car Wrap Film 2080 гарантира здравина и устойчивост на инсталацията дори по уязвимите детайли – ръбовете на врати и калници, предния капак и бронята.

Внимание: След облепяне с 3M Car Wrap Film 2080, технологията не позволява залепяне на друго фолио върху вече облепената повърхност.

  • подходящо за неравности и дълбоки 3D кривини
  • система Comply™ за сухо лепене с каналчета в лепилния слой за отвеждане на въздуха
  • Controltac™ създава възможност за репозициониране
  • специално обработена повърхност – против замърсяване
  • широк температурен диапазон на експлоатация от -53°C до +107°C

Документи

Продуктов бюлетин и полезна информация за 3M Wrap Film Series 2080.

Продуктов бюлетин

3M 2080 Продуктов Бюлетин

Грижа за автомобила

3M 2080 care for you vehicle - инструкции

Цветова гама

3M 2080 Серия, цветова гама

Допълнителна информация

Вид

Полимерно

Технология

Каст

Размер на ролката

1,52 м x 25м

Дебелина фолио

90 микрона

Производител

3M

Трайност

7 години

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „3M Wrap Film Series 2080 CFS201 карбоново фолио, цвят антрацит“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувай