Опит и традиции в индустрията с фолио

Американската компания Gila Distributing се занимава с дистрибуция на фолио за стъкла, трупайки опит и познания в тази сфера. През 2008 г. Gila Distributing се преименува на G.D.I. Tools и променя дейността си в производство и търговия с инструменти за апликиране на фолио за стъкла и предпазно фолио. Президент на новата фирма става опитният Мат Джоб, който е в сектора от 1986 г. Благодарение на познанията му, както и на всички останали служители, компанията бързо заема водеща позиция на пазара в световен мащаб.

G.D.I. Tools производител на инструменти за монтаж на фолио
Шпатула с тефлоново покритие. EZ Reach Ultra
3M White Chizzler GT083W - Шпакла за изстъргване на старо фолио
GT050 Unger Pro HandleГумирана дръжка за шпатули
Скрапер GT107 6″ Triumph Scraper, инструмент за премахване на старо фолио

G.D.I. Tools Дистрибутор на специализирани инструменти за монтаж на фолио

Фирма Партнърс ООД е G.D.I. Tools дистрибутор. Предлага богата гама от инструменти, които се използват за инсталиране на различни марки фолио за стъкла, фолио за защита на боя, автомобилно фолио и др. Проектирани, специално за целите на фолио индустрията, инструментите предоставят бърз и качествен монтаж. Затова са предпочитани от инсталаторите на фолио по цял свят.

Произвежданите от G.D.I. Tools  инструменти могат да се класифицират в следните групи: Скрапери и остриета, Шпатули с дръжка, Шпатули серия Essentials, Твърди шпатули, Шпатули и аксесоари за фолио за печат, за предпазване и винил. Фирма Партнърс ООД предлага продуктите на доказаната марка инструменти за фолио на конкурентни цени, гарантирайки за техните качество и оригиналност.

Инструменти G.D.I. Тools за монтаж на фолио

Поръчай онлайн продуктите на G.D.I. Tools

Партнърс ООД поддържа широка гама инструменти и аксесоари за безупречно и безпроблемно апликиране на фолио.