3M Wrap Film Series 2080 G12 – фолио черен гланц

48.68 лв. - 53.56 лв. / м2 (цена с ДДС)

Двойно каст фолио черен гланц 3M 2080-G12 за цялостно или частично облепяне на автомобили, с прозрачен защитен слой. Разработено със системи на лепилото за Comply™ и Controltac™ v3 за по-лесна и безупречна апликация върху гладки или повърхности със сложни 3D кривини.

 

Цени и отстъпки за количества:
до 3 м2 над 3м2
53.56 лв. / м2 48.68лв. / м2
1.52
Обща площ (м2)
Крайна цена
Category: SKU: 75040062004

Описание

3M Wrap Film 2080 - фолио черен гланц за цялостно или частично облепяне на автомобили

Висококачественото, двойно каст фолио за облепяне на автомобили е нова, подобрена версия на фолио 3М 1080, отговаряща на най-високите изисквания за цялостно облепяне на автомобили. Изключително гъвкаво, позволяващо лесно и бързо апликиране, дори и на най-сложните 3D кривини.

3M 2080-G12, както и всички останали гланц цветове от серия 3M 2080 имат допълнителен защитен слой (напълно прозрачен), който предпазва повърхността от надраскване по време на апликиране. Всъщност защитното фолио пази гланца на 3M 2080-G12 от следите, които оставят шпатулите или другите инструменти при монтаж. След инсталация, защитното фолио се премахва лесно, чисто и бързо, а автомобилът остава със съвършена гланцова визия. По този начин продуктът отговаря на изискванията, дори на най-взискателните клиенти. А това подобрява ефективността на работата на инсталаторите и те могат да са спокойни, че клиентите им ще са доволни.

Фолио 3M 2080-G12 е специално разработено за цялостно облепяне на автомобили: с още по-добра приспособимост към неравности и 3D кривини, по-висока разтегливост при инсталация на студено време и отлична стабилност на лепилото – без отлепяне. Това гарантира устойчивост на инсталацията по уязвимите детайли – ръбовете на врати и калници, както и в най-незащитените части на автомобила – предния капак и бронята.

Използвани са най-новите лепилни технология Comply™ и Controltac™ v3, които гарантират лесно и безупречно апликиране върху сложните 3D кривини на автомобила. Технологията Micro Comply™ е с напълно невидими въздушни каналчета за по-добра вентилация, с цел апликация „без балончета“. А Controltac™ не позволява лепилото да залепне за повърхността на автомобила до момента на притискане с шпатулата, което позволява репозициониране по време на инсталация. Postheating (окончателното изпичане/фиксиране на вече инсталираното фолио) е задължително за максимално добри резултати.

Размер на ролката: 1,52м х 25м

Дебелина: 90 микрона (без лепилото)

Основни характеристики:

  • подходящо за апликиране върху неравности и 3D кривини
  • отлично приплъзгване по повърхността на превозното средство
  • лепилни технологии Comply™ и Controltac™ v3 за безупречно апликиране
  • широк температурен диапазон от -53 до +107°C
  • апликация „без балончета“
  • прозрачен защитен слой на всички гланц цветове
  • трайност – 7 години за вертикални приложения

Документи

Продуктов бюлетин фолио за автомобили 3M Wrap Film Series 2080.

Продуктов бюлетин

Продуктов бюлетин 3M 2080 Wrap Film series фолио за тунинг

Допълнителна информация

Вид

Полимерно

Технология

Каст

Размер на ролката

1,52 м x 25м

Дебелина фолио

90 микрона

Производител

3M

Трайност

7 години

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „3M Wrap Film Series 2080 G12 – фолио черен гланц“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувай