3M Crystalline CR90 – кристално прозрачно, слънцезащитно фолио за авто стъкла

143.34 лв. / м2 (цена с ДДС)

Абсолютно прозрачно слънцезащитно фолио за стъкла от висок клас, осигуряващ максимална защита от слънчевата топлина и UV лъчи. Пропуска 86% светлина. Не съдържа метал в себе си и не намалява GSM сигналите в автомобила. Изключително устойчиво, подходящо за дългосрочна употреба.

Обща площ (м2)
Крайна цена

Описание

3M Crystalline CR90, затъмняващо фолио за стъкла

Абсолютно прозрачно, слънцезащитно фолио за стъкла от най-висок клас. Осигуряващо максимална защита от проникващата слънчева светлина и топлина в автомобила и вредното UV лъчение. 3M Crystalline е лидерът на фолиото за стъкла. То е кристално прозрачно, без да затъмнява.

Изградено по уникална технология на 3М – 200 нанополиестерни слоя, а в същото време с дебелина на стандартно фолио за стъкла. Благодарение на многослойната си структура 3M Crystalline спира топлината в пъти по-добре от всички подобни материали. Тъй като това фолио не променя цвета и прозрачността на стъклата и гарантира отлична защита от UV и инфрачервена светлина, както и спира отблясъците, то е единственият възможен избор при облепяне на предното стъкло и двете странични предни стъкла на автомобилите. Фолиото не съдържа в себе си метал и не намалява силата на GSM сигналите в автомобила.

3M Crystalline CR 90 e висококачествено фолио за авто стъкла, който пропуска до 86% светлина. А системата CS Color Stable Automotive Film осигурява отлична видимост отвътре навън от автомобила дори и през нощта. Иновативна технология на 3M гарантира стабилност и устойчивост на фолиото за дълъг период от време.

Основни характеристики:

  • пропуска до 86% светлина
  • отблъсква 99,9% от UV лъчите
  • намалява отблясъците до 3%
  • процент на отблъскване на соларната енергия до 34%
  • минимализира пропускането на инфрачервени лъчи до 90%
  • носител – 200 слоя нанокарбонов полиестер
3M Automotive Window Film - Crystalline CR90 - графика

Допълнителна информация

Вид

Нанотехнология

Ширина

0.914 м, 1.52 м

Дебелина фолио

60 микрона

Размер на ролката

1,52 м x 30,40м

Производител

3M

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “3M Crystalline CR90 – кристално прозрачно, слънцезащитно фолио за авто стъкла”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувай