3M Crystalline CR70 – кристално прозрачно, слънцезащитно фолио за авто стъкла

125.92 лв. / м2 (цена с ДДС)

Абсолютно прозрачно слънцезащитно фолио за стъкла от висок клас, осигуряващ максимална защита от слънчевата топлина и UV лъчи. Пропуска 69% светлина. Не съдържа метал в себе си и не намалява GSM сигналите в автомобила. Изключително устойчиво, подходящо за дългосрочна употреба.

1.52
Обща площ (м2)
Крайна цена
Как се образува цената?

Описание

3M Crystalline CR70, затъмняващо фолио за стъкла

Абсолютно прозрачно, слънцезащитно фолио за стъкла от най-висок клас. Осигуряващо максимална защита от проникващата слънчева светлина и топлина в автомобила и вредното UV лъчение. 3M Crystalline е лидерът на фолиото за стъкла. То е кристално прозрачно, без да затъмнява.

Изградено по уникална технология на 3М – 200 нанополиестерни слоя, а в същото време с дебелина на стандартно фолио за стъкла. Благодарение на многослойната си структура 3M Crystalline спира топлината в пъти по-добре от всички подобни материали. Тъй като това фолио не променя цвета и прозрачността на стъклата и гарантира отлична защита от UV и инфрачервена светлина, както и спира отблясъците, то е единственият възможен избор при облепяне на предното стъкло и двете странични предни стъкла на автомобилите. Фолиото не съдържа в себе си метал и не намалява силата на GSM сигналите в автомобила.

3M Crystalline CR 70 e висококачествено фолио за авто стъкла, който пропуска до 69% светлина. А системата CS Color Stable Automotive Film осигурява отлична видимост отвътре навън от автомобила дори и през нощта. Иновативна технология на 3M гарантира стабилност и устойчивост на фолиото за дълъг период от време.

Основни характеристики:

  • пропуска до 69% светлина
  • отблъсква 99,9% от UV лъчите
  • намалява отблясъците до 22%
  • процент на отблъскване на соларната енергия до 50%
  • минимализира пропускането на инфрачервени лъчи до 97%
  • носител – 200 слоя нанокарбонов полиестер
3M Automotive Window Film - Crystalline CR70 - графика

Допълнителна информация

Вид

Нанотехнология

Ширина

1.52 м

Дебелина фолио

60 микрона

Размер на ролката

1,52 м x 30,40м

Производител

3M

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „3M Crystalline CR70 – кристално прозрачно, слънцезащитно фолио за авто стъкла“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувай